Köpa hemsida - Rawdesigns webbyrå 2015-01-25T10:26:10Z http://rawdesigns.se/feed/atom/ admin http://www.rawdesigns.se <![CDATA[Rawdesigns Webbyrå Öppnar Kontor i Norrköping!]]> http://rawdesigns.se/?p=5185 2014-12-21T00:33:18Z 2014-12-15T12:10:56Z Rawdesigns Webbyrå i Norrköping! Rawdesigns är en som alla våra kunder känner till – en webbyrå på nätet. Vi har verksamhet över hela Europa och arbetar väldigt bra på distans. Vi kommer dock under 2015 starta upp kontor i Norrköping, med ambitionen att bli Norrköpings & Stockholms bästa webbyrå! På så vis kommer vi närmre […]

Inlägget Rawdesigns Webbyrå Öppnar Kontor i Norrköping! dök först upp på Köpa hemsida - Rawdesigns webbyrå.

]]>
Rawdesigns Webbyrå i Norrköping!

Rawdesigns är en som alla våra kunder känner till – en webbyrå på nätet. Vi har verksamhet över hela Europa och arbetar väldigt bra på distans. Vi kommer dock under 2015 starta upp kontor i Norrköping, med ambitionen att bli Norrköpings & Stockholms bästa webbyrå!

På så vis kommer vi närmre majoriteten av våra kunder, samtidigt som vi effektiviserar verksamheten med ett nytt kontor. Vår marknadsidé är som bekant att erbjuda professionella tjänster till ett konkurrenskraftigt pris, vilket vi åstadkommer med låga overheadkostnader. Vår marknadsföring sker inhouse via sökmotoroptimering, och anställda hos Rawdesigns innehar kunskaper inom både webbdesign, försäljning & sökmotoroptimering.

Vi kommer därför sitta i Kimstad, 2 mil utanför Norrköping och kan på så vis hålla kostnaderna nere fortsättningsvis, samtidigt som möjligheten för personliga möten i Stockholm med omnejd blir en realitet & möjlighet där det önskas! Vi ser fram emot ett 2015 fullt med utmaningar, roliga uppdrag, snygga hemsidor och går in med ambitionen att förbli en av Sveriges bästa webbyråer!

Till alla våra gamla och nya kunder vill vi även passa på att önska en god jul och ett gott nytt år!

 

 

Inlägget Rawdesigns Webbyrå Öppnar Kontor i Norrköping! dök först upp på Köpa hemsida - Rawdesigns webbyrå.

]]>
0
admin http://www.rawdesigns.se <![CDATA[Hur skapar man en säljande hemsida?]]> http://rawdesigns.se/?p=4682 2014-12-29T14:39:04Z 2014-10-04T21:51:28Z Det viktigaste när man bygger en hemsida är det första intrycket. En hemsida har generellt ett par sekunder på sig att informera dig att du hamnat rätt och att det är ett seriöst företag bakom. När man bygger en landningsida är det viktigt att snabbt fånga upp kundens intresse på rätt sätt, därför använder vi […]

Inlägget Hur skapar man en säljande hemsida? dök först upp på Köpa hemsida - Rawdesigns webbyrå.

]]>
Det viktigaste när man bygger en hemsida är det första intrycket. En hemsida har generellt ett par sekunder på sig att informera dig att du hamnat rätt och att det är ett seriöst företag bakom.

När man bygger en landningsida är det viktigt att snabbt fånga upp kundens intresse på rätt sätt, därför använder vi rubriker, innehåll och vittnesmål/referenser strategiskt för att öka hemsidans konvertering

1. Huvudrubrik

Huvudrubriken är den viktigaste att få rätt. Redan här ställer sig kunden frågan ”har jag hamnat rätt” – huvudrubrikens syfte är således att svara på den första frågan kund har för att säkra upp kundens intresse att läsa vidare.

Säljande hemsida

Detta är ett exempel på hur man kan bygga en riktigt säljande hemsida som fångar upp nya kunder

Inom sökmotoroptimering är det också huvudrubriken, (H1an) som väger tyngst.

 

2. Underrubrik

Sidans underrubrik bör spinna vidare på huvudrubriken. Vid det här laget har kund redan fått svar på sin initiella fråga och undrar nu om det är värt att ta en närmare titt på det du erbjuder. Var därför kort och precis i dina rubriker och väck dina kunders intresse att läsa vidare. Rubriken bör givetvis ge en försmak på det som kommer i textstycket under.

 

3. Trygga kunden

När du lyckats väcka ett intresse att läsa vidare undrar givetvis dina kunder om du är en leverantör man kan lita på. Genom att visa dina kunder att det är många andra som beställt dina tjänster eller produkter skapas ett förtroende mot dig som företag. Du kan använda:

  • Referenser från tidigare uppdrag
  • Sigill och Certifikat från välkända branschorganisationer.
  • Externa rekommendationer (reco, trustpilot, hög kreditvärdighet, logotyper från betallösningar som tex klarna, payson, mm)

Skapa ett igenkännande – dina kunder känner kanske inte till dig och din verksamhet, det är ditt jobb att trygga kunden inför ett köp eller kontaktförfrågan.

 

Call to action

Det ska vara lätt att komma i kontakt med dig, ge därför dina kunder chansen att nå dig eller beställa nu på flera ställen i försäljningsledet. Det kan röra sig om ”beställ nu” knappar, formulär till intresseanmälan, men också möjligheten att fördjupa sig om man inte är redo att beställa direkt. Se bilden som exempel, här ges man valet mellan att köpa nu, eller läsa mer. Användarvänligt och enkelt!

En call to action ska sticka ut. En gul eller orange knapp ger således bättre effekt än en svart eller grå.

Använd bilder som kompletterar dina rubriker – Detta är väl egentligen en självklarhet, men det missas allt för ofta för att inte tas upp. Dina bilder är en otroligt viktig del av hemsidan, och är egentligen som en ”andra” huvudrubrik. Se därför till att ha bilder som förmedlar ett budskap eller känsla som går i samma stil som resten av din site.
Ett av de vanligaste ”felen” företagare gör är faktiskt att vara allt för ”förälskad” i sin produkt eller tjänst. Ofta utgår man kallt ifrån att ens egen produkt eller tjänst är bättre än konkurrenternas och glömmer bort att försöka se det objektivt ur dina besökares ögon.

Nu har dina tjänster eller produkter säkert massor med fördelar som gör den bättre än era konkurrenter, men vad är det dina kunder är ute efter? Åter igen måste vi basera fördelarna med att anlita ditt företag på vad kunderna värderar. Ställ dig själv frågan: vad är de 4 viktigaste bitarna, de 4 bitarna som är avgörande till varför kunderna väljer just er? Ta reda på det och sälj in det på hemsidan.

 

Vilka färger ska du använda på hemsidan?

 

Gult:

Optimistisk och ungdomsfull
Används ofta för att fånga läsarens uppmärksamhet

Röd:

Energi – ökar pulsen och förmedlar att det är ont om tid
Ses ofta i samband med tillfälliga kampanjer, prissänkningar och i referenser till mat och dryck.

Blå:

Skapar en känsla av trygghet och tillit.
Används ofta av banker och företag.

Grön:

Asocierad med god ekonomi/välstånd.
Grön är den enklaste färgen för ögat att bearbeta
Används inom finans och underhållning.

Svart:

Kraftfull och stilren.
Skapar känslan av exclusivitet, lyx, hög kvalitet.

Lila:

Mjuk och lugnande.
Ofta relaterad till skönhetsprodukter & tjänster.

Rosa:

Romantisk & Feminim
Andänds ofta för att marknadsföra produkter & tjänster mot yngre kvinnor.

Orange:

Symboliserar Aggresivitet, manar till handling och används därför ofta som en ”call to action” eller i uppmärksammande syfte.

 

 

Pusha

Inlägget Hur skapar man en säljande hemsida? dök först upp på Köpa hemsida - Rawdesigns webbyrå.

]]>
0
admin http://www.rawdesigns.se <![CDATA[Har du råd att inte satsa på webben?]]> http://rawdesigns.se/?p=4367 2014-12-15T12:19:00Z 2014-09-20T11:48:01Z En riktigt bra säljande hemsida kan, och bör ge flera hundra tusen per år i omsättning bara i sig själv. Det är en passiv inkomst som inte kräver några större resurser från ert företag att upprätthålla. Funderar ditt företag på att anställa fler säljare? satsa på att marknadsföra er hemsida istället och få samma inkomster […]

Inlägget Har du råd att inte satsa på webben? dök först upp på Köpa hemsida - Rawdesigns webbyrå.

]]>
En riktigt bra säljande hemsida kan, och bör ge flera hundra tusen per år i omsättning bara i sig själv. Det är en passiv inkomst som inte kräver några större resurser från ert företag att upprätthålla. Funderar ditt företag på att anställa fler säljare? satsa på att marknadsföra er hemsida istället och få samma inkomster till mindre insats!

 

Det hela är egentligen väldigt enkelt. Oavsett vad ditt företag är verksamt inom: städtjänster, måleri, bygg, frisör, mm så måste dina kunder veta om att du finns. Den mest lönsamma gruppen kunder är inte den du når genom att skicka reklam, ringa, eller liknande, det är de kunder som redan aktivt letar efter dina tjänster. Den här kundgruppen är mer köpbenägen, är medveten om vad den är ute efter och letar i skrivande stund efter just ditt företag.

Om du själv letar efter en firma att måla om ditt vardagsrum, vart letar du då? Kanske öppnar du webbäsaren, och googlar efter ”billig målerifirma i malmö”. Troligtvis väljer du någon av de första 8 träffarna, kommer du till en långsam hemsida som laddar segt går du tillbaka och väljer nästa. Är nästa hemsida konstig i designen och verkar oseriös går du till nästa. Du har kanske vid det här laget hittat ett företag med snygg hemsida som laddar snabbt, det är lätt att navigera på deras hemsida och hitta det du undrar över (priser, referenser, kontaktperson) Du kontaktar företaget och har hittat en firma för att måla om ditt vardagsrum.

 

Under hela processen har du spenderat högst några sekunder per hemsida tills du hittat rätt. De hemsidor som laddat långsamt kanske hade jättebra innehåll, men eftersom de tog mer än 4 sekunder att ladda missade de dig som kund.

De hemsidorna med sämre användarvänlighet tappar alltså majoriteten av sina kunder till företag som förstått vikten av att ha en professionell och användavänlig närvaro på webben, även om ditt företag kanske har bättre priser förlorar du kunder dagligen på att ha en sämre hemsida.

 

Hos oss får du hjälp att bygga en proffsig hemsida i användarvänlig design som kommer prestera i världsklass. Laddningstider på under 1 sekund, snygg design och med ett målmedvetet utförande som konverterar besök till besällningar. Tänk själv, om du spenderar 12990:- på vårt premiumpaket, och får en hemsida som möter dina kunders färväntningar har ni helt enkelt köpt en säljare som kommer ge flera hundra tusen i omsättning, utan att ha några löpande kostnader.

 

Sluta hitta på ursäkter, ta en titt på http://rawdesigns.se/webbdesign/ och välj ett paket som passar era behov och kontakta oss nu direkt så hjälper vi er lyckas på webben redan idag!

Pusha

Inlägget Har du råd att inte satsa på webben? dök först upp på Köpa hemsida - Rawdesigns webbyrå.

]]>
0
admin http://www.rawdesigns.se <![CDATA[Turbulens i sökresultaten]]> http://www.rawdesigns.se/?p=3779 2014-06-21T21:13:59Z 2014-05-16T07:59:18Z Vi har de senaste dagarna upplevt något av en berg-och-dalbana på positionerna i sökresultaten hos Google, något som också uppmärksammats av andra i seo-branchen. Observeringarna verkar hittills tyda på att hemsidor med stark onpage optimering och mycket relevant innehåll får en boost i sökresultaten, på andra sidan har vi sidor som får mestadels av sina […]

Inlägget Turbulens i sökresultaten dök först upp på Köpa hemsida - Rawdesigns webbyrå.

]]>
Vi har de senaste dagarna upplevt något av en berg-och-dalbana på positionerna i sökresultaten hos Google, något som också uppmärksammats av andra i seo-branchen.

Observeringarna verkar hittills tyda på att hemsidor med stark onpage optimering och mycket relevant innehåll får en boost i sökresultaten, på andra sidan har vi sidor som får mestadels av sina positioner via länkar. Google nekar än så länge till att någon förändring i deras algoritm ska vara på tapeten, men ändringar syns och känns överallt på internet inom branchen.

Spekulationer verkar stödja teorin om att ”content is king” Google har sedan penguin uppdateringen under 2013 lagt mycket fokus på textrelevans, högkvalitativt innehåll, populäriet i sociala media samt saker som internlänkning och användarvänlighet. På det stora hela ser framtiden ut att bygga på det vi redan känner till, dock i större skala som gör att din hemsidas uppbyggnad, användarvänlighet och innehåll spelar större roll än förut.

Givetvis behöver dessa teorier bekräftas av google, vilket troligtvis kommer inom ett par dagar, men det belyser frågor som vi på Rawdesigns lyft många gånger förut, nämnligen vikten av att inte bara leta efter en billig hemsida och ta det lägsta priset, utan att säkerställa att hemsidan byggs på ett sökmotorvänligt sätt och enkelt kan anpassas till framtida algoritmändringar hos Google, som vi sagt förut – Syns du inte, Finns du inte.

I vårt premiumpaket ingår därför en djupgående on-page optimering samt analys av sökord när ni blir ny kund hos oss. Vi kommer arbeta hårt för att möta de krav som finns hos sökmotorerna för hög synlighet i Google, nämnligen:

Korta laddningstider

Detta har en oerhört stor betydelse både för att ranka högt i google, och att få beställningar. Vi arbetar med cachelagring, CDN servrar och vid behov egna dedikerade servrar för att säkerställa kortast möjliga laddningstider både mobilt och via dator.

Responsiv Design

Mobilanpassning är en av de viktigaste bitarna för oss. Vi har de senaste åren sett en extrem ökning av antal besök som sker via suftplattor och mobiltelefoner. Givetvis ska din hemsida se snygg ut när dina kunder ligger hemma på soffan och gör research för morgondagen.

Stategisk On-page optimering

Korrekt uppbyggnad av rubriker, meta-beskrivningar, och internlänkning.

 

Inlägget Turbulens i sökresultaten dök först upp på Köpa hemsida - Rawdesigns webbyrå.

]]>
0
admin http://www.rawdesigns.se <![CDATA[Är din hemsida uppdaterad?]]> http://www.rawdesigns.se/?p=3261 2014-09-21T15:41:48Z 2014-04-21T10:28:31Z Har du en hemsida som kanske inte blivit uppdaterad på ett tag? Visste du om att en ouppdaterad hemsida, förutom att den kommer ranka lägre i sökresultaten riskerar att bli attackerad av hackers och skadliga program? Tillhör du kanske kategorin som redan har en hemsida, som ni kanske inte gör så mycket med? Den mest […]

Inlägget Är din hemsida uppdaterad? dök först upp på Köpa hemsida - Rawdesigns webbyrå.

]]>
Har du en hemsida som kanske inte blivit uppdaterad på ett tag?

Visste du om att en ouppdaterad hemsida, förutom att den kommer ranka lägre i sökresultaten riskerar att bli attackerad av hackers och skadliga program?

Tillhör du kanske kategorin som redan har en hemsida, som ni kanske inte gör så mycket med? Den mest bara finns där, som ett visitkort på nätet? Hemsidan genererar troligtvis inte mycket affärer i dagsläget, och den kommer troligen inte göra det heller.

billig hemsida

Varför?

Man brukar prata om konverteringsratio, alltså hur bra din hemsida konverterar besökare till det mål ni har. Driver ni en webbshop är kanske målet att köpa en produkt, driver du en målerifirma önskar du kanske att kunderna tar kontakt med er för offert? Den största anledningen är läsbarhet och användarfunktionalitet.

Läsbarhet

En hemsida byggd för några år sen är säkert inte anpassad för mobila enheter och olika skärmstorlekar. Responsiv webbdesign går ut på att hemsidan istället för att vara baserad på fasta punkter (pixlar) blir baserad på procentenheter. I korta dra innebär det att hemsidan känner av skärmupplösningen och anpassar sitt innehåll och bilder efter det.

Du har säkert själv stött på sidor när du ligger i soffan och surfar som är helt värdelösa att navigera, och därför går du någon annanstans? Det gör dina kunder med!

Laddningstid

Utöver att din hemsida anpassar sig efter skärmstorlek spelar laddningstiden enormt stor roll. om din hemsida tar mer än 5 sekunder att ladda så har du förlorat över 70% av dina besökare! Vi ser också en tydlig trend i hur Google belönar hemsidor som är responsiva och snabba med högre positioner i sökresultaten.

Man kan påverka laddningstiden på flera olika sätt: Byta webbhotell/server, utnyttja cachelagring, undvika script och tredjehandsapplikationer samt on-page optimera sin hemsida.

Uppdateringsfrekvens

Både sökmotorerna och besökare älskar uppdaterat material. precis som att dina priser, produkter och tillvägagångssätt förändras med tiden behöver din  hemsida följa samma mönster för att inte riskera att bli kvar på stenåldern. Ett sätt är att ha en nyhetssida, precis som den här, men också att uppdatera landingsidan med nya bilder och kampanjer så att ni alltid har relevant information.

Sociala medier spelar också oerhört stor roll för hur bra ett företag lyckas på nätet. utöver att lägga upp din kampanj på hemsidan, kör ut den på facebook, twitter, google+ också!

Säkerhetshål

Om din hemsida bara ligger där så blottas med tiden även säkerhetshål som hackers och oseriösa företag utnyttjar för att använda er hemsida till spam-reklamutskick, skadlig kod, och oseriös sökmotoroptimering.

Vi ser nästan varje dag att hemsidor blir nedstängda på grund av intrång. För det första är det ett enormt arbete med att få bort all den skadliga koden och det kostar mycket pengar, men det drabbar även er då era kunder kan ha blivit utsatta för mailutskick om oseriösa produkter och tjänster som inte har med er att göra alls. Hur skulle det tex se ut om dina kunder fick skräppost från er om viagra när ni själva kanske är en redovisningsbyrå?

 


Rawdesigns webbyrå arbetar dagligen med responsiv webbdesign och sökmotoroptimering. Känner du dig träffad eller stämmer detta in på din hemsida?

Ta kontakt med oss direkt så gör vi en utvärdering på hur vi kan hjälpa er lyckas bättre på internet. Vi arbetar efter visionen att alla ska ha råd med en hemsida. Det spelar med andra ord ingen roll om ni är en internationell koncern eller ett litet familjeföretag – vi har erfarenhet av att hjälpa både stora och små företag och har garanterat en lösning för dig!

 

 

Inlägget Är din hemsida uppdaterad? dök först upp på Köpa hemsida - Rawdesigns webbyrå.

]]>
0
admin http://www.rawdesigns.se <![CDATA[Trender inom webbdesign 2014]]> http://www.rawdesigns.se/?p=3262 2014-04-16T19:34:47Z 2014-04-16T19:34:47Z Vad händer inom webbdesign under 2014? Har du en gammal ouppdaterad hemsida är det absolut tid att byta upp dig. Vi ser att över 70% av alla internetbesök idag sker från mobila enheter såsom surfplattor och telefoner. Om du har en äldre hemsida i tex htlm som inte är responsiv kommer den vara svårläst och […]

Inlägget Trender inom webbdesign 2014 dök först upp på Köpa hemsida - Rawdesigns webbyrå.

]]>
Vad händer inom webbdesign under 2014?

Har du en gammal ouppdaterad hemsida är det absolut tid att byta upp dig. Vi ser att över 70% av alla internetbesök idag sker från mobila enheter såsom surfplattor och telefoner. Om du har en äldre hemsida i tex htlm som inte är responsiv kommer den vara svårläst och oattraktiv för dina besökare som istället går någon annanstans. Vi ser likaså att laddningstiden på din hemsida spelar oerhört stor roll för besökarstatistiken.

Om din hemsida laddar på 5 sekunder har du redan där tappat 75% av din tilltänkta publik som då istället besöker en annan bättre site.

Under 2014 fokuserar alltså rawdesgins på följande områden.

1. Responsiv webbdesign

Din hemsida ska se lika bra ut i mobilen, datorn och surfplattan. En responsiv hemsida kräver lite finess, så välj en webbutvecklare som klarar av att bygga en site som tillåter att storleken ändras beroende på besökarens skärmupplösning. Då vi bygger hemsidor baserar vi siten på procent istället för fasta pixlar vilket innebär att siten anpassar sig efter din skärmstorlek

2. Snabbhet.

inom alla typer av informatik är det viktigt att information som framgår inte bara är informativ och säljande, men också lättillgänglig. Sökmotorer som tex google belönar dessutom hemsidor som utöver ett bra innehåll även laddar snabbt. Tänk själv, hur många gånger har inte du gått tillbaka när du söker efter något på google för att den tilltänkta hemsidan var för seg? Vi arbetar därför för att skapa moderna webbplatser som är till för att era besökare ska hitta den information eller produkt de letar efter – något som också belönas av google i form av högre positioner i sökresultaten!

3. CMS (Content managing system)

Nästan alla hemsidor som byggs idag är baserade på någon form av CMS system, vi arbetar med WordPress, Jomla, Drupal och Opencart som är några favoriter.

Fördelen med att basera hemsidan på ett sådant system går hand i hand med populäriteten. Du får en billig  hemsida som ser ut som en riktigt påkostad site. Eftersom så många använder denna typ av system hålls de självklart uppdaterade och det finns massvis med plugins vi kan bygga ut er hemsida med utan att behöva ”uppfinna hjulet” på nytt och koda från grunden. Det spar tid, pengar och du kan vara säker på att din hemsida kommer hålla måttet lika bra om 5 år som idag.

Vilket CMS är bäst? Vi går igenom skillnaderna och likheterna i nästa blogginlägg.

4. Less is more – Stilren, rå design

Din hemsidas UI (User interface) är nog det viktigaste efter innehållet på din sida. Vi vet hur man kombinerar färg, form och bilder för att lyfta fram innehållet på din hemsida på ett proffsigt sätt och promota dina produkter och tjänster. Vi ser hittills under 2014 att det som är inne just nu är Vita, stilrena hemsidor med platta menyer utan onödiga effekter, vilket tycks vara inspirerat från microsofts lansering av windows 8.

5. Sökmotoroptimering istället för annonsering.

Annonsering är många gånger en livsviktig investering för alla företag, det vi ser nu är att företagare har börjat få upp ögonen för sökmotoroptimering, vilket är ett strategiskt arbete som går ut på att ranka högt i de organiska sökresultaten.

Om du tex funderar på att köpa nya visitkort till ditt företag, brukar du inte klicka på något av de 10 första resultaten? Dina kunder fungerar likadant – syns du inte, finns du inte.

Sökmotoroptimering blir oftast en betydligt lönsammare investering än de traditionella metoderna så som direktreklam, adwords mm då kostnaden inte ökar i takt med exponeringen. Du betalar en fast kostnad till din seo-konsult för ett arbete, men behåller hela vinsten själv. Vi hjälper dig gärna att marknadsföra din hemsida via sökmotoroptimering, kontakta oss så får du prisuppgift inom 24h.


Rawdesigns webbyrå hjälper dig som vill köpa hemsida från idé till lyckad marknadsportal. Vi ger dig en billig hemsida med alla de moderna funktioner som behövs idag för att lyckas på internet – Professionell webbdesign, Sökmotoroptimering och Grafisk design. Behöver du en ny logotyp, snygga produktblad? Kolla med oss först!

Inlägget Trender inom webbdesign 2014 dök först upp på Köpa hemsida - Rawdesigns webbyrå.

]]>
0
admin http://www.rawdesigns.se <![CDATA[Öka ditt företags omsättning via affiliates!]]> http://www.rawdesigns.se/?p=2704 2014-06-11T12:12:43Z 2014-03-08T11:18:11Z Öka ditt företags omsättning via affiliates!   Marknadsföring via internet kan vara så mycket mer än Annonser och Sökmotoroptimering. Har du köpt en hemsida eller webbshop genom oss finns det ofta möjlighet att skapa eller gå med i olika affiliate program för att öka er försäljning. Rawdesigns erbjuder som bekant Sökmotoroptimering vilket är ett bra […]

Inlägget Öka ditt företags omsättning via affiliates! dök först upp på Köpa hemsida - Rawdesigns webbyrå.

]]>
Öka ditt företags omsättning via affiliates!

 

Marknadsföring via internet kan vara så mycket mer än Annonser och Sökmotoroptimering. Har du köpt en hemsida eller webbshop genom oss finns det ofta möjlighet att skapa eller gå med i olika affiliate program för att öka er försäljning. Rawdesigns erbjuder som bekant Sökmotoroptimering vilket är ett bra sätt att ranka er hemsida i de organiska sökresultaten, men driver du en seriös webbshop eller hemsida som är beroende av hög trafik så lönar det sig ofta att marknadsföra sig inom samtliga områden: Sökmotoroptimering, Annonser (ppc tex google adwords) och ett affiliate program.

De flesta affiliate program går ut på att ni erbjuder andra företag eller privatpersoner att annonsera åt er, och då får provision på alla de försäljningar som deras annonser genererar. Ni kan ge ersättning åt era affiliates både för genererad trafik och försäljningar, kombinerat med en rabatt för referererade kunder.

 

Marknadsför ditt företag på rätt sätt!

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation så tar vi fram en marknadsstrategi så vi tillsammans kan köra på högsta växeln genom 2014!

 

Vill du få nyhetsbrev från Rawdesigns?

 

 

 

 

Mer tips på hur du kan tjäna pengar på internet och via affiliates finns här Tjäna pengar på internet  hemsida som drivs av christoffer som också är verksam inom området.

Inlägget Öka ditt företags omsättning via affiliates! dök först upp på Köpa hemsida - Rawdesigns webbyrå.

]]>
0
admin http://www.rawdesigns.se <![CDATA[Egen Cloud Drive?]]> http://www.rawdesigns.se/?p=2678 2014-03-05T20:27:35Z 2014-03-05T13:39:36Z Spännande nyheter inom cloud-drive och säkerhetskopiering av data Har du precis som många andra fastnat lite i djungeln av alla cloud-drives som finns? Dropbox, Microsoft Clouddrive och opendrive är några alla alternativ som finns för moln-lagring idag, vissa är gratis till en viss nivå, vissa kostar. Du kanske tänkt att det vore trevligt att samla […]

Inlägget Egen Cloud Drive? dök först upp på Köpa hemsida - Rawdesigns webbyrå.

]]>
Spännande nyheter inom cloud-drive och säkerhetskopiering av data

Har du precis som många andra fastnat lite i djungeln av alla cloud-drives som finns? Dropbox, Microsoft Clouddrive och opendrive är några alla alternativ som finns för moln-lagring idag, vissa är gratis till en viss nivå, vissa kostar.

Billig hemsida

Du kanske tänkt att det vore trevligt att samla allt på ett ställe, och utnyttja det ofta överdrivet stora utrymmet som du säkert redan betalar för via ditt webbhotell? Det har vi med!

Tyvärr har det saknats bra alternativ för just detta, vilket uppmärksammades utav ett gäng enthusiaster på GNOME Usability Hackfest i London som nu skapat en open-source kod som kan användas för just detta ändamål!

Sparkleshare heter det nya open-source programmet som tillåter dig att använda din egen dator eller varför inte utrymmet på ditt webbhotell till att säkerhetskopiera filer, eller varför inte använda det som en cloud-server så du alltid har tillgång till dina filer? Ovärderligt tycker vi!

Då det rör sig om en öppen källkod finns ingen månadskostnad förknippad med det. Har du egen server, utrymme hos något webbhotell använder du helt enkelt det utrymmet. Varför betala extra för någonting du redan har?

Källkoden är för närvarande i en betaversion, men vi följer utvecklingen med spänning – Vill ni ha hjälp att installera tjänsten och förvandla ditt outnyttjade webbutrymme för en cloud-drive? Kontakta oss för mer information!

 

Inlägget Egen Cloud Drive? dök först upp på Köpa hemsida - Rawdesigns webbyrå.

]]>
0
admin http://www.rawdesigns.se <![CDATA[Syns din hemsida på internet? – Nylansering av Sökmotoroptimering]]> http://www.rawdesigns.se/?p=2708 2014-03-01T14:26:30Z 2014-03-01T14:26:30Z Rawdesigns är glada över att åter igen kunna erbjuda våra kunder sökmotoroptimering! Nedan följer lite matnyttig information om marknadsföring via internet. Vad är sökmotoroptimering? SEO, eller sökmotoroptimering är att på ett professionellt sätt få din hemsida & produkt att synas i sökresultaten. Man ska särskilja Sökmotoroptimering från annonsering (Google adwords, bing adwords mm) då man […]

Inlägget Syns din hemsida på internet? – Nylansering av Sökmotoroptimering dök först upp på Köpa hemsida - Rawdesigns webbyrå.

]]>
Rawdesigns är glada över att åter igen kunna erbjuda våra kunder sökmotoroptimering! Nedan följer lite matnyttig information om marknadsföring via internet.

Vad är sökmotoroptimering?

SEO, eller sökmotoroptimering är att på ett professionellt sätt få din hemsida & produkt att synas i sökresultaten. Man ska särskilja Sökmotoroptimering från annonsering (Google adwords, bing adwords mm) då man inom annonsering betalar sökmotorerna per ”klick” istället för att satsa på de organiska resultaten som egentligen är mer interessanta.

Vi ser idag en enorm skillnad på intäkterna man får som företagare, ligger du på andra sidan på ditt primära sökord får du extremt lite trafik, vilket också leder till färre beställningar. Du förlorar alltså pengar på att inte synas på förstasidan av sökrestidigare kunder 3ultaten. Tänk själv, om du sitter på google och ska köpa en billig present till en bekant, säg att du söker efter en fin kaffekopp, kommer du bläddra till sida 2 eller 3 för att hitta den, eller hugger du på dom första 1-8 träffarna?

- Precis samma sak gäller för dina kunder, syns du inte – finns du inte!

Välj rätt sökord

Sökmotoroptimering är ett strategiskt arbete som sakta men säkert befäster er position i dom relevanta sökträffarna. Att välja rätt sökord kan ibland vara rena vetenskapen, bara för att sökordet frisör genererar bra med trafik så är det kanske inte det sökordet som ger den bästa konverteringen (alltså leder till beställningar och liknande) Vi hjälper dig analysera vilka sökord som lönar sig att satsa på – att skjuta blankt kostar bara pengar, en professionell SEO är däremot en investering!

 

Skillnaden mellan sökmotoroptimering och annonsering

Billig sökmotoroptimering

Många väljer att köpa klick av google via s.k. PPC-annonser. Det är de annonserna du ser ute i högerkanten och ibland längst upp i sökresultaten markerade i gult. Förvisso väljer du själv din månadskostnad för att synas men PPC (Pay Per Click) blir snabbt kostsamt och är enligt undersökningar inte alls lika effektivt som de organiska sökresultaten, alltså de icke betalda resultaten.

Betalda resultat som tex google eller bing adwords bidrar heller inte till din sites page-rank (alltså hur google rankar din sida i sökresultaten) vilket innebär att så fort du slutar betala för “klick” så avtar effekten lika fort som den kom – easy come, easy go.

Slutsats

Marknadsföring på internet är idag så mycket mer än bara att ha en hemsida. Du kan betala per klick, skicka direktreklam via mail eller post, skapa affiliate program och sökmotoroptimera – Alla sätten kommer generera trafik till er site (men är det värdefull trafik?) Vi erbjuder en helhetslösning för er marknadsföring på internet, efter en djup analys på er verksamhet ser vi till att er digitala marknadsföring sköts högkvalitativt!

Vill du veta mer om sökmotoroptimering? Klicka här och använd formuläret i botten på sidan så kontaktar vi dig

Inlägget Syns din hemsida på internet? – Nylansering av Sökmotoroptimering dök först upp på Köpa hemsida - Rawdesigns webbyrå.

]]>
0
admin http://www.rawdesigns.se <![CDATA[Nylansering av E-handel]]> http://www.rawdesigns.se/?p=2446 2013-04-16T22:14:02Z 2013-04-16T22:06:22Z Vi välkomnar nu våra nya E-handels paket! Vi arbetar som känt med e-handel och hjälper självklart våra kunder med många av de bästa e-handels plattformarna. Vår favorit för dagen är Opencart som är en utmärkt e-handels plattform som är extremt användarvänlig så alla våra kunder lätt kan hantera sina egna artiklar, kampanjer och inställningar själv. […]

Inlägget Nylansering av E-handel dök först upp på Köpa hemsida - Rawdesigns webbyrå.

]]>
Vi välkomnar nu våra nya E-handels paket!

Vi arbetar som känt med e-handel och hjälper självklart våra kunder med många av de bästa e-handels plattformarna. Vår favorit för dagen är Opencart som är en utmärkt e-handels plattform som är extremt användarvänlig så alla våra kunder lätt kan hantera sina egna artiklar, kampanjer och inställningar själv. Detta ger er en enorm frihet att utforska alla de möjligheter som e-handel innebär.

När vi arbetar med våra kunder så rekommenderar vi alltid väl utprövade betalningsmetoder och vi rekommenderar oftast Payson efter lång research efter en stabil, säkert och kostnadseffektivt lösning.

Värt att nämna är att med våra tjänster så tillkommer absolut ingen transaktionskostnad på er försäljning då vi anser att denna delen är helt er egen och inget vi anser oss ha rätt till.

 

Hoppas vi hörs om ni har frågor eller funderingar kring er nya webbshop!

Med vänlig hälsning

Kontoret

P.S Paketen hittar ni –> HÄR <–

 

Inlägget Nylansering av E-handel dök först upp på Köpa hemsida - Rawdesigns webbyrå.

]]>
0